Българският червен кръст започна раздаване на хранителни пакети на жители

...
Българският червен кръст започна раздаване на хранителни пакети на жители
Коментари Харесай

БЧК раздава храна на нуждаещи се в град Кула и околните села

Българският червен кръст стартира разпределяне на хранителни пакети на поданици на град Кула и близките села, заяви ръководителят на локалната организация Веселка Иванова, представена от Българска телеграфна агенция.

Помощта е обезпечена по Оперативната стратегия за храни, съфинансирана от Фонда за европейско подкрепяне на най-нуждаещи се лица.
 БЧК стартира раздаването на артикули на уязвими български жители БЧК стартира раздаването на артикули на уязвими български жители
В осъществяване на Оперативната стратегия за храни и/или главно материално подкрепяне, съфинансирана от Фонда за европейско подкрепяне н...

Предвидено е програмата да продължи до 13 ноември в Младежкия дом на град Кула, в работни дни сред 10 и 14 часа. На нуждаещите се ще се раздават 15 типа артикули.

Същевременно в селата Големаново, Извор Махала, Коста Перчево, Полетковци, Старопатица, Цар Петрово, Чичил и Тополовец питателните пакети ще се раздават от кметските наместници по места.

Списъците на подлежащите на подкрепяне лица са направени от Агенцията за обществено подкрепяне и ще им бъдат раздадени против документ за идентичност и автограф.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР