Българският боксьор Кубрат Пулев ще се изправи срещу американеца Джери

...
Българският боксьор Кубрат Пулев ще се изправи срещу американеца Джери
Коментари Харесай

Кубрат Пулев с нов съперник за галавечерта на 14 май

Българският боксьор Кубрат Пулев ще се изправи против американеца Джери Форест на 14 май по време на галавечерта в Ингълууд, Калифорния.
Първоначално Кобрата трябваше да боксира против руснака Андрей Федосов, само че заради неразбираеми към този момент аргументи се е наложило Ковальов да бъде заменен от Форест.

Джеръми Форест е на 33 години, играе с противоположен гард и до този миг на професионалния кръг е с баланс от 26 победи, 4 загуби и 2 равенства. Любопитното е, че и двете равенства на американеца пристигнаха в последните му две срещи с Майкъл Хънтър и Джълей Джан.

За Кубрат пък това ще бъде завръщане на боксовия кръг за първи път след загубата от Антъни Джошуа в борбата за международната купа през декември 2020 година. През предходната година пък Кобрата се изправи против Франк Мир в борба от новия формат „ Триад комбат “, който опълчва едни против други боксьори и ММА бойци.

Двубоят сред Кубрат Пулев и Джеръми Форест ще бъде подгряващ за главното събитие на вечерта - дуелът на по-малкия от братята Пулеви Тервел против някогашния международен първенец Сергей Ковальов.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР