Българският боксьор Кубрат Пулев ще се бие за три световни

...
Българският боксьор Кубрат Пулев ще се бие за три световни
Коментари Харесай

Официално: Срещата Пулев - Джошуа ще е на 12 декември в Лондон

Българският боксьор Кубрат Пулев ще се бие за три международни трофеи в тежка категория против британеца Антъни Джошуа на 12 декември в лондонската зала " О2 Арена ". Новината беше публично доказана от британеца и уредниците на мача Мачруум Боксинг.

Пулев оповести новината за дуела още при започване на седмицата, само че съобщи, че уредниците от Англия държат те да разгласят датата и мястото публично.

" 12 декември е датата, когато поясите в тежка категория още един път ще бъдат заложени на карта и единствената ми цел е на 13 декември те към момента да бъдат на точното място - във Англия. Имам доста история в зала О2, само че без почитатели нещо голямо ще липсва. Надявам се да имаме опция да допуснем малко почитатели в залата, само че това следва да се види. Уважавам всеки противник и почитам Пулев. Пожелавам му сполучлива подготовка ", разяснява Джошуа.

Двамата трябваше да се изправят един против различен още през октомври 2017 г, само че тогава травма попречи на Пулев да взе участие в мача.

Промоутърът на Пулев Боб Аръм показа, че чака победа за своя боксьор. " Еди Хърн по-добре да внимава. Кубрат Пулев ще разбие проектите му за пердах сред Джошуа и Фюри за обединяване на купите ", сподели той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР