Българският боксьор даде интервю пред България Днес и канала в

...
Българският боксьор даде интервю пред България Днес и канала в
Коментари Харесай

Кобрата разкри бъдещите си планове и отсече: Чувствам се много силен!

Българският боксьор даде изявление пред " България Днес " и канала в платформата Youtube " Спортна джунгла " броени часове откакто размаза Франк Мир в триъгълен кръг в Съединени американски щати. Кобрата разкри на смешка, че е подготвен незабавно да изиграе още един мач и внесе повече изясненост по отношение на това по кое време ще бъде идната му борба:
- Г-н Пулев, след мача с Франк Мир изглеждате доста пресен, като че ли сте подготвен още довечера да извършите още един мач?
- Това споделих на момчетата от тима, че съм подготвен незабавно да го направя. Като в аматьорския бокс.
- След сходна победа върна ли се апетитът за огромни шоута? След какъв брой време сте подготвен още веднъж да се качите на кръга?
- След 2-3 месеца съм подготвен. Няма да излизам от форма. Контузия нямам. Това е най-важното. Здрав съм. Да благодарим на Господ и на природата. Имах травма на рамото, с която играх против Джошуа за международната купа. С тази контузия нямаше по какъв начин да пущам различен удар с изключение на десен прав. Дори и с него не бях сигурен. Сега към този момент травмата я няма. Поработих добре, с цел да се възстановя. Видяхте по какъв начин влизат десните прави. Всяко зло за положително. Може би природата ми сподели, че би трябвало да акцентира на повече удари с дясната ръка за в бъдеще.
- През март ви извадиха от Топ 15 на всички професионални боксови организации. Ще можете ли бързо да се завърнете там?
- Още съм в десетката на boxrec класацията. Правя мач и отивам напред в ранглистата. Не ме тормози. Не играя против инцидентни хора. Вземаме някой от Топ 20, играем с него и по най-бързия метод отиваме напред.
- Вашият управител Ивайло Гоцев сподели, че има интерес от страна на непобедения английски боксьор Джо Джойс за мач с вас. Как виждате тази среща?
- Възможен мач за в бъдеще. Въпрос на сделки. Това, че сме българи, не значи, че сме трето качество хора и би трябвало да одобряваме неизгодни оферти от всевъзможен вид. Не сме с невисок разсъдък.

- На два пъти ви трябваха по пет години, с цел да стигнете до мач за купа в профибокса. Готов ли сте още веднъж да поемете по този дълъг път?
- Не мисля, че ще са ми нужни още пет години. Трябват ми два мача. Това е една година. При положително стичане на събитията - две победи против положителни съперници. Може да бъде Джо Джойс. Може да е Дилиън Уайт, може да е Анди Руис. Чувствам се неповторимо мощен. Може да е Уайлдър. Може да е в Щатите с Чарлс Мартин. Има доста боксьори, които са неповторими, само че аз считам, че съм доста по-добър. Радвам се, че българите го правят оценка. В залата имаше доста нашенци. Те се кефеха. Хората пътуват по 3-4 хиляди километра със самолети, коли и джипове. Цели фамилии.
- Водите ли договаряния с някое от имената, които изброихте?
- Когато има нещо съответно, го споделям и вършим изявленията. На този стадий не мога да кажа. Ще споделя пред вашата публика незабавно когато подпишем контракт с съответно име.
- Вашите желания за идващото излизане на кръга? Защита на купата на " Траяд Комбат " или мач в професионалния бокс?
- И двете! Когато се усещам здрав, няма по-хубаво нещо. Това е същинското благополучие! Пожелавам на всички хора да бъдат здрави. Оттам нататък човек може да реализира всичко.
* Можете да откриете всичко забавно към мача !


Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР