Българският ъндърграунд е в крак със световните лайфстайл тенденции. Роден

...
Българският ъндърграунд е в крак със световните лайфстайл тенденции. Роден
Коментари Харесай

Уникум! Появи се първия български наркобос джендър! Бившият на певицата Лия Румен Дахлев с тайно хоби да се гримира и кани ученици в хотелски стаи

Българският ъндърграунд е в крайник със международните начин на живот трендове. Роден необут за който се твърди, че е един от сериозните фактори в трафика и продажбата на хероин и кокаин, е джендър по схващане , предопределение и държание, научи HotArena.

Става въпрос за малко известния за необятната аудитория Румен  Дахлев.  

Дахлев е родом от Поморие, а прякорът му е Черния принц.  Идва от ромската му жила. Миналата година в медиите излезнаха изявления, че помориецът е един от сериозните фигури в бизнеса с дрога. В ГДБОП имало информация, че той търгува със съществени количества хероин и кокаин. Хероинът се взимал от Турция и изнасял за Холандия. Там на бартер Дахлев взимал кокаин. Част от белия прахуляк се продавал в Западна Европа, а друга влизала в България за вътрешния пазар. След постъпването на данните против настоящия състезател против него е почнала инспекция.

Силно забавен факт лъснал в тази инспекция. Оказало се, че Дахлев имал доста своеволен живот.  Той се обличал и гримирал като жена. 

В този тип канил в загадка квартира в столичния квартал Лозенец на ул. Плана Планина възпитаници. От мъжки пол. Да се забавляват. Как тъкмо не можем да опишем, тъй като даже и нашето въображение е много консервативно спрямо джендърската чувственост. 

Румен Дахлев самичък споделял на другари, че от много години се чувствал некомфортно в тялото си. Мъжките белези се бунтували от нежното самоосъзнаване за себе си.  Такъв дискомфорт може по принцип да бъде решен с интервенция за промяна на пола, само че не е ясно дали той ще се реши на такава стъпка. 

Дахлев се хвалил пред учениците с огромния си........ автопарк. Той се оценявал за над половин милион лв.. Любимият му цвят на коли очевидно е наследник. Две от неговите беемвета са с цвета на морето. Става въпрос за спортно и супер скъпо „ БМВ М6 ” и Х5 ” от същата марка със състезателен М пакет. Тях даже си ги беше качил обществено във Facebook. Всичките му коли са с немски номера, с цел да си спести налози в България.  До преди години Дахлев е имал връзка със застаряващата фолкпевица Лия , само че се е разделил с нея, с цел да се трансферира на ученическа вълна. 

Другото му занимание било да написа тъжби. Сумати родни институции били заляти от несвързани трудове на джендъра. Той развил възприятие за параноя, че непрестанно някой го клюки поради неговата различност. Близки негови другари се притесняват, че в случай че България одобри Истанбулската спогодба Дахлев напълно ще се развихри. 

Всъщност той не е първия мощно ексцентричен ъндърграунд състезател с освободено мислене.  

Навремето един от най - известните босове на СИК Поли Пантев също чат пат се обличаше като жена. Дори си слагаш грим и перуки. Но за Поли се твърди, че го е правил това единствено когато е мощно пийнал. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР