Българските военнослужещи, които пазят небето, винаги са в готовност да

...
Българските военнослужещи, които пазят небето, винаги са в готовност да
Коментари Харесай

Кап. Кирил Гинев, пилот във ВВС: Пазим българското небе по всички стандарти

Българските военнослужещи, които пазят небето, постоянно са в подготвеност да ни пазят от опасност , без значение дали има войни или няма, всички са безкомпромисни във връзка с това да пазят небето по всички стандарти. “

Това сподели по случай Деня на авиацията кап. Кирил Гинев, водач на МиГ-29 от българските военновъздушни сили. Той подчертава, че единствено български самолети с български екипажи охраняват българското небе .

 

Технологията на войната се трансформира, ние се опитваме да се съответни и с това, което разполагаме даваме максимума, с цел да реализираме резултатност в защитата на въздушното пространство.

МиГ-29 и сега извършва своите функционалности, казусът е бил, че имаме единствено и само Миг-29 и той ще продължава да извършва отговорностите си.

Самолетите са изправни, сигурни и си правят работата.

МиГ-29 би трябвало да дежури досега, в който дойдат Ф-16 и са подготвени за дежурство. Дотогава МиГ-29 би трябвало да бъде гръбнака на военновъздушните сили.

Няма изцяло предпазени страни , всичко зависи от вложенията, модернизацията на армията, хората и даже полезностите. Има много непредвидими фактори, асиметрични закани, каквито са терористичните - непредвидени, скрити зад цивилни лица.

 

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР