Българските власти проверяват дали задържаната в Италия наша сънародничка има

...
Българските власти проверяват дали задържаната в Италия наша сънародничка има
Коментари Харесай

МВР проверява дали задържаната в Италия българка има регистрации у нас

Българските управляващи ревизират дали арестуваната в Италия наша сънародничка има регистрации у нас. Министърът на вътрешните работи Младен Маринов съобщи, че към момента инспекциите не са приключили, а информация за резултатите ще бъдат предоставени на медиите, откакто наблюдаващите следствието в Италия разрешат това. 

38-годишната Живка Танева е под домакински арест. Тя е непрекъснато пребиваваща в Италия, следва да бъде разпитана, съобщи министърът на вътрешните работи Младен Маринов. Според данни на италианската полиция Танева притежава кафене в Сан Онофрио, където е работила разрушената формация.

При интервенцията на италианската полиция през вчерашния ден бяха арестувани над 330 души – членове и сътрудници на калабрийската мафия. Местните медии оповестиха, че това е най-мащабният удар против мафията в Италия през последните 35 години. Според немски и италиански медии акцията е извършена по едно и също време в България, Италия, Германия и Швейцария, като има задържани български жители. Вчера министърът на вътрешните работи Младен Маринов отхвърли на територията на страната ни да има осъществени арести по искане на италианските служби и свързани с следствието на калабрийската мафия Ндрангета.

„ В непрестанен контакт сме освен по такива случаи, а и по други случаи, които сега се развиват - чисто действен продан на информация. На този стадий не са желали от нас подпомагане на територията на България за арест на лица “, уточни министър Маринов.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР