Българските власти бездействат по случая с Милан Димитров – българин,

...
Българските власти бездействат по случая с Милан Димитров – българин,
Коментари Харесай

От ,,Възраждане“ креснаха: За каква демокрация говорим?! Властите бездействат

Българските управляващи бездействат по случая с Милан Димитров – българин, застрашен със затвор от 80 години по 4 обвинявания в Съединени американски щати.
Това съобщи на брифинг в Народното събрание депутатът от “Възраждане ” Ангел Георгиев. На изказването участваха и братът и бащата на Димитров.
По думите на брат му обвиняванията са, че е изнасял елементи за чипове в Русия, провел е тайна група, която да се занимава с този експорт, измамил е Американските управляващи и за пране на пари.
По думите на Георгиев в пандиза на арестувания Димитров е отказвана даже здравна помощ, до неотдавна нямал и уред за дишане и кислородна вода.
От “Възраждане ” показаха, че са се свързали се с външно министерство, а оттова не били подхванали никакви дейности месеци наред, макар неприятните условия в който е държан Милан.
“Тежестта на процеса е обърнаха, той би трябвало да потвърждава че е почтен. Единственото провинение което успяхме да намерим, е че майка ми е рускиня. За каква народна власт приказваме. ”, уточни Георгиев.
“По време на атентата на кримския мост всички се надпреварваха да потвърждават, че няма българска диря. Сега бездействат. Милан не е търгувал електроника с Русия, второ – въпросната електроника не може да се употребява за военни нужни. Никой от изпълнителната власт не се пробва да измие това леке, което се слага върху нашата страна, макар че нашият съотечественик е почтен и бвинението му е скалъпено ”, сподели Георгиев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР