Българските плувци Йосиф Миладинов и Габриела Георгиева останаха доволни от

...
Българските плувци Йосиф Миладинов и Габриела Георгиева останаха доволни от
Коментари Харесай

Йосиф Миладинов и Габриела Георгива са доволни от сутрешните си плувания на 100 м бътерфлай и 200 м гръб

Българските плувци Йосиф Миладинов и Габриела Георгиева останаха удовлетворени от представянето си в утринните серии на дисциплините 100 метра бътерфлай и 200 метра тил, което им на международното състезание по плувни спортове във Фукуока.

С резултат 51.47 секунди Миладинов не просто даде най-хубавото си време дотук през сезона, а покри и норматив за присъединяване на Летните олимпийски игри в Париж 2024, което беше и главната му цел в японския град.

" След това съревнование ще стартира настойчиво да се сготвям за олимпийските игри. Целта ми беше да печеля квота за тях. Нямам упования за полуфиналите. Ако вляза във край, ще е добре, само че главната цел е реализирана ", съобщи Миладинов пред Българска национална телевизия.



Габриела Георгиева пък остана доста близо до своя персонален връх на 200 метра тил, само че с време 2:11.22 минути тя се подреди 12-а в сериите и също ще плува в полуфиналите.

" Щастлива съм от времето, което дадох и се надявам следобяд да плавам още по-бързо ", показа Георгиева пред нашата камера.

Полуфиналите с присъединяване на Йосиф Миладинов на 100 метра бътерфлай (14:09 часа) и Габриела Георгиева на 200 метра тил (14:20 часа) ще може да наблюдавате НА ЖИВО по Българска национална телевизия 3. Прякото предаване започва в 13:50 часа българско време.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР