Българските патриоти - ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ закриха предизборната кампания

...
Българските патриоти - ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ закриха предизборната кампания
Коментари Харесай

Българските патриоти закриха кампанията на свещения връх Шипка

" Българските патриоти - Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ И НФСБ " закриха предизборната акция на свещения за народа ни връх Шипка. Тук пристигнаха водачи на съвсем всички листи в страната, с цел да покажат, че са единни и имат вяра в триумфа на патриотизма на 11 юли с номер 16, оповестиха от " Българските патриоти ".

Закриваме алегорично нашата акция на това свято за всеки българин място, съобщи заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки. Той напомни, че това е коалиция, основана по волята на българския гласоподавател. Той на 4-ти април ни сподели, че " Съединението прави силата " не е просто девиз, а е символ-верую, който би трябвало да се съблюдава.

Тази коалиция е единствената, която дава отговор на най-важните потребности на обществото през днешния ден, отбранявайки българския народен интерес - подобен, какъвто всеки един български родолюбец, патриот и националист го схваща, съобщи Джамбазки. Бранейки българските национални ползи от вмешателството на Ердоган - видяхме не един и двама политически водачи да тичат на диванчето, да целуват ръка и да коленичат, да желаят турски гласове. Ние споделяме " не " на гласовете от Турция. Ние не желаеме необразовани хора, незнаещи български език, родени в Турция, без капка възприятие към майката-родина да вземат решение нашето бъдеще. Ние не желаем хора, които са си избрали втора аварийна татковина Турция, да ни споделят по какъв начин да живеем, съобщи Джамбазки.

Ние не сме съгласни да има пета колона в нашата татковина на Ердоган, претендента за турски султан. Ние браним България и обичайното българско християнско семейство, тъй като то сега е под опасност, уточни другия приоритет на патриотите заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация.

Той предизвести каква е порочната цел на партията на Слави Трифонов - да унищожи българската страна.

 Снимка: Български патриоти

Видяхте, че новата политическа партия, инженерствана и издигната от Движение за права и свободи, в действителност призна каква е нейната цел - призна, че тя желае да се унищожи страната България, да има една огромна свръхдържава, в която страните да нямат свободата да пазят децата си от педофилска и хомосексуална агитация в учебно заведение. Защо се прави това? Защото зложелател на тези крайни либерали е обществото, то се състои от общности, а те се строят от фамилии, формирани от мъж, жена и техните деца, сподели още Джамбазки.

Браним България от циганското гето. Да, ние нямаме нищо срещу ромите, които са вписани в обществото, те работят, добре пристигнали са, само че ние сме срещу гетото, което акумулира престъпност и продава гласове, посочи още Джамбазки. Той добави, че неслучайно акциите на Министерство на вътрешните работи сега в 99% са съсредоточени в гетата.

 Снимка: Български патриоти

Браним България от монополите и тук главната роля е на нашите сътрудници от ВОЛЯ. Едно приказва тв приемникът, обаче хладилникът приказва друго. И когато се вдигнат горивата, още веднъж ще се вдигне и хлябът. Когато нарастне горивото поради монополите, ще нарастне и хлябът, съобщи още той.

Браним страната от мигрантския напън и тук не мога да не загатна ролята на НФСБ за това да се построи оборудването по границата и да се предприеме една дръзка, националноотговорна политика, каквато беше тази, която отстоявахме - нулева миграция, връщане на незаконните мигранти и отбрана на българската граница.

 Снимка: Български патриоти

Ние сме тук на този връх, съхранил паметта на българския народ, на българското самочувствие, на българските победи, тук сме обединени в обединен фронт " Българските патриоти " за поредна борба за избавление на България, съобщи и заместник-председателят на НФСБ Борис Ячев. Българските патриоти сме орисани да спасим България от опитите на Турция да се намесва във вътрешната ни политика през изборите, от опитите на Северна Македония да ограби историята, езика и културата ни. От опита на новоизлюпени политици да насадят джендър идеологията, с която да промият мозъците на нашите родители и деца, акцентира Ячев.

 Снимка: Вътрешна македонска революционна организация

Кръстина Таскова от ВОЛЯ посочи, че думата " родолюбец " в подножието на Шипка придобива чутовна мощ. Защото тук приказва кръвта на нашите предшественици, отдали живота си за нашата татковина. Днес всички дружно тук се заклеваме, че ще браним България от непознати идеологии, от родоотстъпници, от грабители, тъй като би трябвало да покажем, че ненапразно нашите предци са дали живота си. Наша задача и идея е да защитим нашите обичайни полезности на българското семейство, уточни тя.

Водачът на листата в 23 МИР София Кузман Илиев направи отпратка сред защитата на върха от българските опълченци, изиграла основна роля за освобождението на България и спасението на Европа с днешния ден. Голямата задача през днешния ден е Европа да бъде избавена като цивилизация, тъй като тя се срами да се назова християнска. Някой би трябвало да каже стига, край! Затова и българските патриоти подписаха тази декларация дружно с Орбан и Качински за това, че се основава един общ фронт за спасяването на европейската цивилизация. Това е залогът, съобщи Илиев.

На този висок връх се качихме и поради още една причина - освен европейската цивилизация е в заплаха, в заплаха е и страната и държавността, която в България има към този момент над 1300 години. В заплаха е, тъй като видяхме, че един от тези, които е назначен за нов водач, излезе и сподели, че желае да затрие българската страна, засяга думите на Слави Трифонов и Александър Сиди от Вътрешна македонска революционна организация. Ето по тази причина сме през днешния ден тук - да защитим тези 1300 години, в които България стои на този връх. Днес ние сме тук, с цел да защитим българщината. И аз твърдо имам вяра, че на 11 юли българските жители ще създадат верния избор, а той няма по какъв начин да бъде различен с изключение на за " Българските патриоти - Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ И НФСБ " с номер 16, прикани Сиди.

От обединението приканват да се гласоподава с бюлетина №16

Агитационен материал на Политическа партия Българските патриоти

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

.main-block { text-align: center; padding-right: 15px; padding-left: 15px; padding-top: 0; padding: 0 20px; }.main-block-holder { border-top: 5px solid #ccc; margin: 35px 0; }.main-block a { /*font-weight: bold;*/ }.main-block-holder:hover { cursor:pointer; border-top: 5px solid red; }.main-block-left { position:relative; display: inline-block; width: 260px; text-align: left; /*padding: 21px 15px 0 0;*/ /*background-color: #fff;*/ border-radius: 3px; /*margin: 5px;*/ /*vertical-align: top;*/ min-height: 151px; }.main-block-left img { position: absolute; top: 0; bottom: 0; margin: auto; }.top.main-block-left img { position: absolute; top: 17px; bottom: 0; margin: auto; }.main-block-right { display: inline-block; width: 500px; text-align: left; padding: 0 0 10px 10px; border-radius: 3px; margin: 0 5px 5px 5px; }.main-block-left-text { text-align:center; color: #161616; }.main-block-right-text { text-align: justify; font-size: 14px; color: #161616; }.top.main-block-right-text { line-height: 1.4em; }.bottom.main-block-right-text { line-height: 1.8em; vertical-align:top; }.bottom.main-block-right-text p { margin-bottom: 10px; }.top.main-block-right-text p { margin-bottom: 10px; }.main-block-right-text img { margin-right: 4px; }.top { padding: 17px 0 10px 0; }.bottom { margin-top:15px; padding-top: 10px; background-color: #eeeeee; } @media (max-width: 760px) {.main-block-left-div,.main-block-right-div { max-width: 100%; width: 100%; box-sizing: border-box; }.main-block-right { max-width: 300px; padding: 10px }.main-block-left { max-width: 300px; }.main-block-holder { width: fit-content } }
Вижте резултатите от предварителния избор онлайн с Dir.bg!
За да проучват първите публични данни от екзитполовете, реакциите на партийните водачи и политическото бъдеще на страната, от 19 до 21 часа на 11 юли в изключителното издание на видео подкаста " Директно в новините " гостуват социологът Васил Тончев , политолозите Тончо Краевски и Иван-Асен Иванов , публицистите Светослав Метанов, Елица Николова и Даниел Ненчев .
ГЛЕДАЙТЕ ИЗВЪНРЕДНОТО ИЗДАНИЕ на " Директно в новините ":
В уеб страницата на На живо във На живо във Фейсбук събитието -

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР