Българските отбори нямат място сред големите в Европа, защото само

...
Българските отбори нямат място сред големите в Европа, защото само
Коментари Харесай

Стоилов: Отборите ни нямат място сред големите, защото им пречим да играят футбол

Българските тимове нямат място измежду огромните в Европа, тъй като единствено им пречат да играят футбол. Това съобщи треньорът на " Левски " Станимир Стоилов в изявление за.

Думите му пристигнаха в подтекста на мнението му, че страната изостава доста от другите страни. " Има голяма пропаст сред огромния европейски футбол и българския футбол. Базите и стадионите ни са като в Европа отпреди 50 години. Оттам следва и спортно-техническата пропаст ".

Стоилов още веднъж приказва за това, че е заварил липса на професионализъм на всички равнища в клуба и сложи въпроса за построяването на тактика. Мнението му е, че последователите могат да обезпечават към 30% от бюджета на " Левски ".

" Приходът, който " Левски " генерира, никога не е задоволителен. Това е сума за прекарване. Ангажимент на всички в клуба е още веднъж да запалителен искрата, да стартираме да действаме, да намираме нови спонсори, да държим почитателите в час със събитията, а те да идват на стадиона, поради положителните ни игри. Да продаваме играчи и вероятно да стигаме до евротурнирите. Трябва да създадем футбола в " Левски " футболен бизнес, а не просто футбол, в който някой излива едни пари, които отиват в канала, тъй като не се реализират никакви резултати ", добави треньорът.

Стоилов остава уверен и че правилният път за " Левски " е основаване на съдружие на левскарите, което да държи всички акции и да управлява клуба. Първите стъпки.

" В България първата дума, която кажеш за нещо, е " А, това няма по какъв начин да стане ". С разбиране, с работа ще опитаме. Да, може и да не се получи поради недоверието към всичко, което се случва у нас, само че ние сме длъжни да пробваме. Трябва да създадем по този начин, че да вървим от 20 000 (членове) нагоре, а не надолу. Ако би трябвало, ще тропаме на вратата на всеки член, с цел да го запалителен по концепцията и да го задържим ", сподели Стоилов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР