"Българските лекари, програмисти са добре дошли в Европейския съюз, а

...
"Българските лекари, програмисти са добре дошли в Европейския съюз, а
Коментари Харесай

Борисов с важни думи лева и еврото при влизането в Еврозоната

"Българските лекари, програмисти са добре пристигнали в Европейския съюз, а страната е вложила доста, с цел да ги образова. Тези, които сме били в социализъм, внезапно се отличаваме от тези, които са с евро. Чакалнята подсигурява банковата система. Не виждам в Европа страна с евро да е позле от България ", разяснява Бойко Борисов в Брюксел, където е на работно посещаване.

"Зелената договорка за България е огромен проблем, само че едва ли Европа ще се откаже от нея и едва ли Екологичен потенциал ще спре да желае това да стане поскоро. Трябва идващите 10 години да се работи доста интензивно ", сподели още министър председателят.

До 10-15 години би трябвало да се намерят механизми да се заменят въглищата или технология, която да не замърсява околната среда. Сложен развой, само че сме сложили всичко, знаят защо става въпрос ", разяснява Борисов.
Според него е значимо да има опозиция в дейностите им.

"Най-лесно е да се откажем от еврозоната. Казаха, че ще ни признаят, в случай че влезем в чакалнята на еврозоната. Ние сме подготвени. след модернизацията на армията, това е второто нещо, което ни вкарва в релси ", изясни той.

"Снощи сме били с Европейска комисия, през днешния ден с Европейски Съюз. Като знаят, че нещо ще решим, както беше с отпадъците. Те имат шпиони, в това Българска социалистическа партия са ненадминати. Вчера може би е схванала, че ще имаме вечеря с председателката на комисия и закуска с ръководителя на съвета и по този начин. Кое да разясня от всичко ", попита министър председателят.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР