Българските клубове по кикбокс “Стар Тийм и “Радулов заеха челните

...
Българските клубове по кикбокс “Стар Тийм и “Радулов заеха челните
Коментари Харесай

Българска доминация на Европейска купа по кикбокс в Атина

Българските клубове по кикбокс “Стар Тийм ” и “Радулов ” заеха челните позиции в отборното класиране на Европейска купа по кикбокс в гръцката столица Атина, която опълчи 1600 състезатели от 110 клуба.

Състезателите на “Стар Тийм ” се пребориха за първото място, а тези на “Радулов ” доближиха до влиятелното трето място. Бойците на “Стар Тийм ” завоюваха 32 златни, 29 сребърни и 58 бронзови оценки, а сънародниците им от “Радулов ” 22 златни, 11 сребърни и 16 бронзови медала.

С най-вече златни медали (3) се завръща шампионката Анелия Тодорова. След нея с два златни медала и един сребърен орден е Александра Георгиева, а Иван Кръстанов завоюва два златни медала в два разнообразни в две разнообразни категории. На татамито се изяви и многократният международен първенец Борислав Радулов, който сграбчи купата в категория до 57 кг в жанр пойнт файтинг.

Състезанието в Атина бе част от календара на интернационалната федерация WAKO и предложи дуели по разпоредбите на стиловете на татами и лоу кик на кръг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР