Българските хотелиери започнаха да гонят бежанци. Това заяви Олена Коцева,

...
Българските хотелиери започнаха да гонят бежанци. Това заяви Олена Коцева,
Коментари Харесай

Олена Коцева: Хотелиерите гонят бежанци, нямаме помощ от държавата

" Българските хотелиери започнаха да гонят бежанци ". Това съобщи Олена Коцева, ръководител на Сдружението на украинските организации в България пред Нова Нюз. Собственици на хотели са безапелационни, че издръжката на мигрантите от Украйна излиза 5-6000 лева на месец, а страната не оказва помощ с нищо.

Коцева благодари на всички българи и за всяка стотинка, която подаряват. Тя прикани Министерство на опазване на здравето да направи лист с медикаменти, които може да се изнасят, защото аптеките в окупираната от Русия страна няма работещи аптеки.

" В противоположен случай имаме контрабанда на лекарства. Това ли е демилитаризацията на Украйна - дамите раждат в мазетата, нападат ни електроцентралите? Молим се на българското държавно управление да поддържа Украйна и да затвори въздушното пространство. Путин целеустремено нападна жилищни здания. Както се пее в химна ни - ще си дадем сърцето и душата за страната си ", безапелационна е Коцева.

Тя добави, че няма разговор с страната, а единствено със столична община. Коцева цитира Бисмарк: " Не вярвайте на Русия, договорите ѝ са подправени ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР