Българскитe гимнастички за пореден път показаха, че освен страхотни спортисти

...
Българскитe гимнастички за пореден път показаха, че освен страхотни спортисти
Коментари Харесай

Българските грации продават медали, уреди и екипи в подкрепа на украинката Валерия Юзвяк

Българскитe гимнастички за следващ път демонстрираха, че с изключение на страхотни спортисти са и хора с огромни сърца.
Състезателките Ивет Минковска, Камелия Стоилова и отбор (жени) провеждат благотворителна продажба на част от своите медали, уреди и екипи с цел да подкрепят лекуването на Валерия Юзвяк. Грацията е част от ансамбъла на Украйна и е диагностицирана с рабдомиосарком – рак на меките тъкани.
 Златен орден за Боряна Калейн от Гран При Москва (ВИДЕО) Златен орден за Боряна Калейн от Гран При Москва (ВИДЕО)
Българският отбор по художествена гимнастика завоюва цялостен комплект медали от надпреварите за Гран При и интернационалния шампионат в рус...
Момичетата на Весела Димитрова и Михаела Маевска – Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Ерика Зафирова и Стефани Кирякова оферират на търг сребърния си орден от Европейските игри в Минск, тениска от формалния екип от същото съревнование, както и чифт бухалки, с които завоюваха редица медали от влиятелни надпревари. Търгът се организира в страницата на БФХГ в Инстаграм и продължава до 22 февруари.

View this post on Instagram

Ивет Минковска и Камелия Стоилова също се включиха в идеята с продажбата на свои трика, оповестиха от Българското национално радио.
Освен българките, ръка за помощ на Валерия протегнаха и едни от най-големите в този спорт.
 Три сребърни медала за българския отбор в Москва (ВИДЕО) Три сребърни медала за българския отбор в Москва (ВИДЕО)
Българският отбор при девойките по художествена гимнастика завоюва три сребърни медала на Международния шампионат, съпътстващ ГРАН ПРИ...
Бронзовата медалистка от Игрите в Лондон Любов Черкашина също разгласи, че продава трико, с което се е състезавала на Олимпиадата през 2012 година.
Украинските интернационалните съдии Лидия Виноградна и Юлия Атрушкевич от своя страна провеждат благотворителен онлайн съдийски семинар. Варвара Филиу и Ирина Ковалчук ще проведат благотворителен онлайн мастър клас.
Един от най-хубавите фотографи, който снимат надпревари по художествена гимнастика Улрих Фасбендер даде фотография на Яна Кудрявцева, персонално подписана от иманитата гимнастичка.
С ансамбъла на Украйна Валерия Юзвяк има извоювани 6 медала от европейски шампионати - 2 златни, 1 сребърен и 1 бронзов през 2020 година, 2 сребърни от шампионата в Гуадалахара през 2018 година, сребро от Европейските игри в Минск 2019 година и бронз от Световното в София през 2018 година.

View this post on Instagram

 Гимнастичката Стиляна Николова: Искам да вземам участие на Олимпиада (ВИДЕО) Гимнастичката Стиляна Николова: Искам да вземам участие на Олимпиада (ВИДЕО)
Стиляна Николова завоюва златен орден на лента при девойките на Европейското състезание по художествена гимнастика в Киев и сребро на т...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР