Българските бизнесмени отново са притеснени. Връщат ли се „Наглите“, които

...
Българските бизнесмени отново са притеснени. Връщат ли се „Наглите“, които
Коментари Харесай

Хора, скрийте си бизнеса! И децата! „Наглите“ могат само да ги отвлекат, докато наглия Пеевски направо ги яде

Българските предприемачи още веднъж са обезпокоени. Връщат ли се „Наглите“, които отвличаха наследници, с цел да печелят милиони от този бизнес? Пак ли би трябвало до всяко дете на паралия да щъкат и по трима охранители? Докога ще е по този начин?

Сериозни въпроси, само че не и най-важните. Да, тъкмо по този начин, в България има нещо доста по-страшно за детето ти от „Наглите“. И това е наглият Делян Пеевски!

Когато влезе във война с някого, корпулентното украшение на Движение за права и свободи не просто се бие с него, а го прави по най-гадния метод, като удря по най-милото на противника – децата му.

Пеевски поведе борба с Гриша Ганчев и хоп – синът на предприемача беше задържан за присъединяване в Организирана Престъпна Група.

Пеевски се хващат за гушата с Цветан Васлев и хоп – дъщерята на банкера с обвиняване, че не знаела като взима пари от татко си преди 4 години, че след 30-ина месеца той ще стане „бандит“ за някои хора.

Пеевски стартира война за оръжейния бизнес на Емилиян Гебрев и хоп – синът на предприемача през вчерашния ден също се снабди с обвиняване за ОПГ! Може би тъй като има наглостта да оцелее преди 6 месеца, когато той, татко му и други хора бяха отровени.

Можем да споменем и един сегашен министър от кабинета „Борисов“, който прати преди няколко години детето си да учи и живее в чужбина, обезпокоен от протичащото след среща с Пеевски и Александър Сталийски в неговия офис.

Може и Тодор Батков да опише какви драми имаше в бизнеса синът му, до момента в който от едно място го напъваха да се раздели без пари с Левски, подарявайки го на всякакви лица назаем.

Някога, когато е прохождала, италианската мафия е наложила неписан закон – всеки може да стреля по всеки, само че никой няма право да протяга ръка на дами и деца.

Уви у нас даже мафията ни е такава, гадна, без закони. ЗЦатова или й дайте бизнеса си без пердах, или азете децата си. Защото Пеевски идва…

Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР