Българските биатлонисти останаха извън първите 50 в индивидуалната дисциплина на

...
Българските биатлонисти останаха извън първите 50 в индивидуалната дисциплина на
Коментари Харесай

Българите извън първите 50 в индивидуалната дисцплина на 20 км при мъжете на световното по биатлон

Българските биатлонисти останаха отвън първите 50 в самостоятелната дисциплинираност на 20 към при мъжете от програмата на международното състезание в Нове Место, Чехия.

Най-добре от родните състезатели се показа опитният Владимир Илиев, който се подреди 54-и. Бившият международен вицешампион в дисциплината, който пропусна спринта преди няколко дни поради висока температура, направи общо три неточности в стрелбата си и финишира на закъснение от повече от 8 минути по отношение на спечелилия.

Благой Тодев остана 58-и в конкуренцията с два пропуща при четирите си визити на огневия рубеж, до момента в който последният българин Антон Синапов приключи 77-и с поваление 17 от 20 цели.

Световен първенец стана норвежецът Йоханес Тингнес Бьо, който позволи една неправилност при стрелбите си и спря хронометрите на 45:49.9 минути.

За 30-годишния норвежец това беше втори златен орден на шампионата в Чехия и общо девети в неговата кариера на международно състезание самостоятелно. В самостоятелната дисциплинираност на 20 км пък Бьо дублира своята купа от Оберхоф през предходната година.

Втори в днешното съревнование остана неговият по-голям брат Тарей Бьо, който пресече финала с пасив от 58.9 секунди, а подиумът добави германецът Бенедикт Дол.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР