Български затворник удуши с голи ръце италианския си съкилийник в

...
Български затворник удуши с голи ръце италианския си съкилийник в
Коментари Харесай

Ужас! Български затворник удуши с голи ръце италианския си съкилийник в затвора на Витербо

Български пандизчия удуши с голи ръце италианския си съкилийник в пандиза на Витербо, оповестиха медиите на Апенините, представени от " 24 часа ". Това е град на 80 км. северно от Рим.

 

22-годишният ни съотечественик Т.К. умъртвил 49-годишния сицилианец Алесандро Салваджо след жестока кавга в килията, която делели дружно. Тревогата за случилото се била подадена в 22 часа във вторник. Не е ясно от какво бил подбуден разногласието, приключил с ужасната сцена. Въпреки че защитата на пандиза се намесила незабавно, здравна помощ пристигналa, когато към този момент било прекомерно късно. Италианецът умрял от задушаване.


Той бил наказан за наркотрафик, само че се намирал в пандиза на Витербо поради двугодишна присъда за бягство. Имал брачна половинка и две деца.

 

Не са ясни аргументите за дейностите на българина, който стиснал с ръцете си шията на съкилийника си до задушаването му.

 

22-годишният мъж нямал медицински картон с психиатрична експертиза. Според Стефано Анастазия, поръчител за пандизчиите в област Лацио, жертвата и килърът даже имали доста положителни връзки преди този момент.

 

„ В пандиза, за жал, съществуват тежки условия, водещи до човешко страдалчество, и резултатът от време на време са ужасни обстоятелства като този. Става въпрос за една покруса ", разяснява Анастазия пред осведомителната организация Италия.

 

Според провинциалния профсъюз на затворническата полиция в часа, когато се разиграла нещастието, имало единствено един надзорник за 4 секции на два етажа с 200 пандизчии. Според секретаря на синдиката Донато Капече самата затворническа полиция била подложена на голям стрес по време на работа.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР