Български треньори на деца и юноши ще получат шанс да

...
Български треньори на деца и юноши ще получат шанс да
Коментари Харесай

Български треньори ще трупат опит в Барселона

Български треньори на деца и юноши ще получат късмет да се срещнат със структури и методики в Академията на един от най-популярните испански клубове - Еспаньол (Барселона). Едноседмичен семинар през февруари 2018 година ще им даде такава опция, като той ще отвори вратите на познанието с лекции, тренировки и на практика занимания, както и наблюдаването на мачове на младежки обединения и първия тим.

Футболните хора от България, които проявят интерес, ще получат цялостни данни за структурирането на работата в Академията на Еспаньол, а ежедневните лекции са при светила в обособените области на работата с подрастващи футболисти. Методистът Пол Гарсия, отговорник за юношеска секция на клуба от Каталуня, ще е главен преподавател по технико-тактическата част. Дани Парра, дълготраен отговорник за физическите и кондиционните методики в клуба, ще приказва пред българските си сътрудници за значимостта на това звено.

Предвидена е и лекция в семинара от Хауме Сабате, който е механически шеф на Академията, с цел да обясни психологическия аспект на подготовката на деца и юноши. Треньорите ще изгледат занимания на обособени обединения, като до тях ще има човек, който да изяснява същността на заниманията и аспектите, в които се работи на тях. Предвидено е и гледане на мач на първия тим на Еспаньол. За треньорите от България уредник на визитата на семинара е Cosmo Futbol, който в две следващи години заведе над 150 деца от нашата страна на лагерите Campus Barcelona в другия каталунски клуб " Барса ". Поради ранния интерес към семинара, местата може да се окажат лимитирани.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР