Български тираджия спипан в Пловдив, след като избягал от наложената

...
Български тираджия спипан в Пловдив, след като избягал от наложената
Коментари Харесай

Роден тираджия избягал от домашната карантина. Грози го затвор

Български камионджия хванат в Пловдив, откакто избягал от наложената му домашна карантина. Той бил арестуван на едно от КПП-тата, сложени на входовете и изходите на града.
Шофьорът се върнал напълно неотдавна от чужбина и по наставление на управляващите трябвало да остане в дома си като мярка против разпространяването на COVID-19. Мъжът е върнат назад под карантина, само че ще бъде изправен пред съда. Ако бъде приет за отговорен, той може да получи до 5 години лиишаване от независимост.

Край Пловдив колите и рейсовете се подреждаха в редица, а инспекцията се извършваше единствено от двама служители на реда. Образуваха се и дължи колони на изходите от останалите огромни градове болести инспекциите.

Големият проблем се оказа служебната записка, с която би трябвало да се пропущат служащите.

„ Да, неяснотата е в действителност какви документи ще са нужни - единствено тази декларация, която е на уеб страницата на Министерство на вътрешните работи или ще би трябвало спомагателна служебна записка да издава всяка компания за всеки собствен служащ. Тук знаете ли, че има компании с по 2 000 индивида. Това отново ще отнеме време и административен ресурс”, изясни пред Нова телевизия Катя Стайкова - представител на икономическа зона " Тракия ", която е и най-голямата индустриална зона в България.

До 17:00 часа през днешния ден беше крайният период, в който компаниите трябваше да обезпечат удостоверенията за чиновниците си.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР