Български спортен тотализатор е единственият държавен хазартен оператор у нас

...
Български спортен тотализатор е единственият държавен хазартен оператор у нас
Коментари Харесай

Тотото влиза в новата година с джакпоти на обща стойност над 11 000 000 лева


Български състезателен тотализатор е единственият държавен хазартен оператор у нас и с изключение на да подкрепя българските просвета и спорт дава благоприятни условия за колосални облаги на своите участници.

Една от опциите да бъде направена решителна крачка към изпълненото с благосъстояние бъдеще е
джакпотът в играта „ 6 от 49 “.

За тиража на 10 януари се чака да доближи сумата от 7 000 000 лв., а всеки който не е бягал от часовете по математика може да сметне какъв брой доста неща може да придобие с такава галактическа облага.

Забележителното е, че минималният
залог е единствено един лев и 10 стотинки, а шестте цифри, на които може да се заложи с тази сума, са добър старт към милионерски облаги.

Много по-нисък от едно левче е минималният
залог за играта „ Тото 2 – Зодиак “ с облаги до 3 000 000 лв..

Ако ориста е решила, всеки участник има опция да завоюва, стига да е заложил на най-малко пет цифри и един зодиакален знак. Всеки може да си показа това просто упражнение на стойност 80 стотинки и по какъв начин банковата му сметка се пръска от седем цифрена облага.

Нека си представим бъдещето с
джакпот до 850 000 лв. в „ 6 от 42 “, който бързо може да трансформира досегашните ни спестявания в скромна сума.

Отново минималният
залог съдържа най-малко шест цифри, само че от вероятни 42. Това прави възможностите за облаги доста привлекателни. Още по-привлекателен е минималният залог, който е 85 стотинки.

Не е за изпускане и играта „ 5 от 35 “, в която всяка седмица се печелят към 280 000 лв., а в предишния тираж късметлия добави близо 30 000 лева в сметката си, познавайки и петте печеливши цифри.

За играта „ Тото Джокер “ е казано доста, само че новото е, че прогнозният
джакпот за тиража на 10 януари е 160 000 лв.. Така че не пропускайте да играете в композиция с друга числова игра или с игрите на Тото 1. За да участвате, би трябвало да заложите на най-малко три позиции, които се намират над номерата на вашите фишове.

Голямата изненада са
бонус облагите, които тотализаторът е планувал в акциите "Рестартирай годината с Тото клуб " и "Печалби плюс – нов шанс ".

В първата акция, която ще продължи до 31 януари, са готови 12 облаги по 1000 лв., които не са обвързани с спомагателен
залог. А във втората акция всяка неделя ще бъдат раздавани бонус облаги по 300 и 500 лв., като на 28 февруари трима късметлии ще завоюват надлежно по 1 000 лв., 2 000 лв. и 3 000 лв..

Залози за неделния тираж могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 10 януари онлайн на или в тото пунктовете.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР