Български и световни хитове ще се противопоставят по време на

...
Български и световни хитове ще се противопоставят по време на
Коментари Харесай

4 Magic и отборът на Момичетата в битка на полуфинала на X Factor

Български и международни шлагери ще се опълчват по време на полуфинала на X Factor тази неделя от 20:00 ч. Финалистите – Ева, Мирослава, Милена, Йоана и 4 Magic ще изпълнят по една емблематична българска ария и едно парче от международната сцена, с които да завоюват сърцата на публиката в решаващия стадий на шоуто.

4 Magic ще покажат това, в което са най-хубави, с акапелно осъществяване на национална ария, а Йоана ще се трансформира в снежна кралица за едно неизмеримо показване. Ева ще опита шанса си на съветска рулетка, а Милена ще потърси салдото сред истината и мечтаното съвършенство с ария на Jessy J.

По време на полуфинала вотът на публиката ще има решаваща роля в средата и в края на шоуто. След следващи вокални борби двама от петте най-обичани реализатори за сезона ще изоставен X Factor „ Сътворението на звездите “.

Специален посетител в нощта на полуфинала ще бъде изпълнителката на безспорните шлагери “Voodoo кукла” и “Късай” – ТИТА, която ще показа новия си сингъл “Антилопа”.

„ За мен е огромна чест и наслаждение да стъпя още веднъж на сцената на X Factor. Мога единствено да пожелая доста непримиримост и храброст на всички участници. Само напред и нагоре! “, споделя звездата, която стартира своя път от групата Sweet 16 в трети сезон на музикалното шоу.

Кой ще напусне шоуто на крачка от успеха? Кой ще продължи към мечтания край? – феновете ще видят тази неделя от 20:00 ч. по NOVA.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР