Българската звезда на Университатя (Крайова) Радослав Димитров, известен преди време

...
Българската звезда на Университатя (Крайова) Радослав Димитров, известен преди време
Коментари Харесай

БГ Меси: Левски ми е доста болна тема! Един човек там ми попречи...

Българската звезда на Университатя (Крайова) Радослав Димитров, прочут преди време като БГ Меси, показа пред Sportal.bg , че Левски му е огромна болежка. Припомняме, че футболистът имаше несполучлив интервал на " Герена ", откакто по-рано направи запаметяващи се игри с фланелката на Славия.

" Прякорът " Меси " към този момент е в предишното, в Румъния ме назовават " Дими ". Моят тим е в топ 3 на румънското състезание, новият ни стадион е за 50 милиона евро и не скърбя, че към този момент пети сезон играя в Румъния. Доволен съм от изискванията тук. Доста опит натрупах, мога да кажа, че румънското състезание е по-силно от българското.
Най-добрите ми години в България бяха в Славия, стигнах дори до националния тим. Това беше върхът на кариерата ми, имам и гол за България. След това смениха треньора, пристигна Ивайло Петев, аз отидох в Румъния и след това нямам нито една повиквателна. Мисля, че предходната година от щаба на Петър Хубчев идваха да ме гледат на един мач, само че тогава се контузих в десетата минута. Имам упоритост да се завърна в националния тим, несъмнено. Все отново съм на 30 години.

Левски? Доста болна тематика ми е Левски. Доста мога да опиша, само че не желая да се връщам обратно. Имаше един човек, който преди да отида в Левски ми звъня към 100 пъти и след това ми обърна тил. Главната причина беше той. Нещата там бяха на другарска основа, имаше и други хора забъркани, да не влизам в детайлности. Имаше футболисти, които бяха другари на този човек в Левски, несъмнено.
През този сезон с Университатя гоним класиране в Европа, имаме късмет и за първото място. Ще е много мощен шампионатът ", сподели Димитров пред Sportal.bg .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР