Българската звезда на световния кеч Мирослав Барняшев се раздели със

...
Българската звезда на световния кеч Мирослав Барняшев се раздели със
Коментари Харесай

Най-добрият ни кечист се развежда

Българската звезда на международния кеч Мирослав Барняшев се раздели със брачната половинка си Си Джей Пери след повече от седем години брак, оповестяват американските медии. Зад Океана са безапелационни, че този път не става за маркетингов трик от кеча, каквито постоянно са виждани през годините.

Отношенията сред българина и американката, които даже и в кеча играеха фамилна двойка, е завършило в края на 2023-а. В продължение на години връзката им беше на приливи и отливи. Двамата се ожениха през 2016 година след двегодишна връзка.

" Двамата с Миро взехме сложното решение да се разделим след толкоз доста чудесни години дружно. Решихме да продължим напред като другари и се надявам, че в миналото отново ще работим дружно пред камерите ", разяснява Си Джей Пери пред TMZ.

Американското издание твърди, че причина за раздялата не е някакъв скандал или невярност. Просто с годините двамата са почнали да се отдалечават. Твърди се, че Миро се е прибрал в България след раздялата, само че към момента няма публично подадени молби за бракоразвод.

Мирослав Барняшев проби в най-известната организация на международния кеч World Wrestling Entertainment (WWE) и в началото беше представян като руснак под псевдонима Русев. Си Джей Пери се подвизаваше под името Лана и беше показване като негова брачна половинка и сътрудник. В последните години двамата се реалокираха в конкурентната организация All Elite Wrestling (AEW).
 Пикантен скандал тресе крепко кеча
Пикантен скандал тресе крепко кеча

Босът на WWE окървавил служителка със секс играчки
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР