Българската публика ще има щастието през идните дни да се

...
Българската публика ще има щастието през идните дни да се
Коментари Харесай

Тежък удар за Sofia Open: Вавринка се отказа от предоставения му уайлд кард

Българската аудитория ще има щастието през идните дни да се наслаждения на изявите на Григор Димитров и останалите ни родни представители, като тазгодишното издание на Sofia Open се обрисуваше да бъде най-силното до момента в историята на шампионата, имайки поради звездния лист от декларирани участници, измежду които личаха имената на състезатели от топ 10, Мастърс първенци и най-много това на трикратния първенец от Шлема - Стан Вавринка.

Постепенно обаче сериозна част от огромните имена се отдръпнаха от конкуренцията, а отказванията продължиха даже след жребия. Точно подобен е казусът с Вавринка, който през днешния ден получи контузия по време на полуфиналния си дуел в Мец и избра да не рискува в допълнение здравословното си положение. Неприятното е, че швейцарецът влизаше в главната скица с " уайлд кард " и в този момент мястото му ще бъде заето от идващия поред тенисист от листата на чакащите, а точно Александър Вукич.

Въпросната обстановка е извънредно неприятна за Адриан Андреев, който можеше умерено да играе в София, в случай че беше получил покана за присъединяване непосредствено в главната скица, до момента в който в този момент няма да може да се изявява даже в пресявките, тъй като на следващия ден ще излезе за полуфиналния си дуел на Чаланджъра в Генуа и по този начин изгуби шансове да дойде в точния момент за началото на пресявките в домашния си шампионат.

Вавринка пък се причисли към Александър Бублик, Роберто Карбайес Баена, Алехандро Давидович Фокина, Хуберт Хуркач, Гаел Монфис и Филип Краинович, които бяха измежду другите отказали се от конкуренцията състезатели.

Sofia update:
OUT: Wawrinka
IN: Vukic (will play against Fognini)
Next: Struff
— Entry List Updates (@EntryLists)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР