Българската професионална футболна лига има нов официален сайт, съобщиха от

...
Българската професионална футболна лига има нов официален сайт, съобщиха от
Коментари Харесай

Българската професионална футболна лига представи новия си сайт

Българската професионална футболна лига има нов формален уебсайт, оповестиха от организацията.

" Ние се стремим да се развиваме паралелно с най-новите и съвременни трендове. Създаването на нов формален уебсайт е разумната стъпка, която вършим, към по-сериозна осведоменост на футболната общност в България и ангажираност към процесите, съпътстващи клубния футбол. Тук ще намирате настояща информация за българския футбол, работата на Българската професионална футболна лига, специфични изявленията, ранглисти и планове, които целят популяризирането на футболната игра и измежду подрастващите. Платформата е непосредствено обвързвана с базата данни от Електронно състезание на БФС, откъдето автоматизирано се генерират настоящи данни за клубовете, футболистите, резултати, детайлности за изиграните срещи и програмата на шампионата. Сайтът е създаден от нашите сътрудници Anomaly в комбиниране сред съвременна и интуитивна визия, както в десктоп, по този начин и в мобилна версия. Българската професионална футболна лига ще откри своето място в обществените мрежи с дейни профили във Фейсбук, Instagram, TikTok и YouTube ", написаха от БПФЛ.

" Щастлив съм, че вършим тази крачка, която е изцяло разумна на база цифровия свят, в който живеем. Тази крачка наподобява дребна, само че е първа стъпка в по-широко развиване на активността на БПФЛ, която занапред ще заема своето разумно място във футболния живот на България. Със стартирането на формалния уебсайт нашата работа не завършва, а в противен случай, занапред стартира. Планирали сме планове и начинания, които считам, че ще са потребни за развиването на българския футбол, към което всички ние се стремим ", разяснява президентът на БПФЛ Атанас Караиванов.

Стартирането на новия интерфейс на Българската професионална лига е част от дълготраен труд и старания на експерти в медиите, интернет-комуникациите и персони, свързани с най-популярната игра. Сайтът се създава и построява повече от пет месеца преди да бъде показан публично.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР