Българската позиция защитава изцяло националния ни интерес. Това каза премиерът

...
Българската позиция защитава изцяло националния ни интерес. Това каза премиерът
Коментари Харесай

Кирил Петков: Българската позиция защитава изцяло националния ни интерес


Българската позиция пази напълно националния ни интерес. Това сподели министър председателят Кирил Петков при започване на съвещанието на Министерски съвет, написа БГНЕС.

За днешния Министерски съвет имаме няколко значими точки, само че може би най-важната ще бъде отчетът на министъра на защитата. „ Той ще ни осведоми в елементи за обстановката в напрежението НАТО-Руската федерация, както и ще показа част от заключенията, които през вчерашния ден взехме решение на Съвета по сигурност”, сподели министър председателят.

„ Искам да благодаря на министъра на защитата, че през вчерашния ден след съвещанието в подобен бърз порядък предлага подобен подробен и явен отчет за българската позиция, която пази напълно националния ни интерес”, сподели Кирил Петков.

Той благодари на всички министри, които са взели участие в срещата с Република Северна Македония. „ Прогресът, който беше реализиран беше осезателен с ясни резултати и по напълно друг и градивен звук се организира това, което е било в минали години. Оттук нататък общата ни работа ще докара уповавам се и до добросъседството, което всички ние имаме вяра, че би трябвало да се случи”, сподели Петков.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР