Българската позиция за не може да бъде променена в момента.

...
Българската позиция за не може да бъде променена в момента.
Коментари Харесай

Дипломат: Българската позиция за Северна Македония не може да бъде променена

Българската позиция за не може да бъде изменена сега. Тя е взета с гласоподаване в Народното събрание, а в този момент подобен няма, с цел да вземе друго решение. Това изясни дипломатът Валентин Радомирски в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS. 

" Служебното държавно управление организира диалози, в които още веднъж беше обяснена българската позиция, а тя е кардинална. И беше взета с консенсус в Народното събрание ”, напомни Радомирски.
 Без подписан документ: Зоран Заев си потегли изненадващо от София Без подписан документ: Зоран Заев си потегли изненадващо от София
Премиерът на Република Северна Македония Зоран Заев ще взе участие през днешния ден в срещата на върха на Западните Балкани във Виена, осведоми скопск...

По думите му страната ни постоянно е била за разговор с македонците. " Част от несъгласията явно се оказват нерешими за македонската страна и тя се пробва по всевъзможен метод, в това число посредством потреблението на нашите геополитически сътрудници, да оказва напън върху нас ”, разяснява Радомирски.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР