Българската попфолк изпълнителка Теодора Андреева, по-известна под псевдонима си Андреа,

...
Българската попфолк изпълнителка Теодора Андреева, по-известна под псевдонима си Андреа,
Коментари Харесай

Ето как Андреа се сбогува с Кубрат след новината, че има дете от друга!

Българската попфолк изпълнителка Теодора Андреева, по-известна под псевдонима си Андреа, разгласява прочувствено видео в профила си във Facebook, с което споделя " довиждане " на дългогодишния си сътрудник - Кубрат Пулев, съобщи Актуално.

Раздялата на Кубрат Пулев и Андреа Най-добрият български боксьор при експертите бе дълго време по отношение на Андреа, само че се разделиха преди три-четири години.

До раздор в връзките им се стигна след целувката на Кубрат Пулев към Джени Суши, поради която Кобрата получи и наказване в Съединени американски щати.

Впоследствие Пулев и Андреа ту се разделяха, ту се събираха, до момента в който най-после дефинитивно не завършиха дългогодишната си връзка.

Кобрата резервира безмълвие по тематиката, до момента в който Андреа по-често се връщаше към боксьора с разнопосочни изявления в обществените мрежи.

" Сбогуването " на Андреа - дни след новината, че Кубрат е станал татко

В навечерието на новата година Кубрат Пулев сензационно разгласи, че е станал татко. Той не разкри името на дамата, която го е дарила със наследник, само че пък показа, че има дъщеричка на име Христина. 

Около седмица по-късно Андреа разгласява и четириминутна компилация, в която събира моменти от връзката ѝ с Кубрат Пулев през годините. Ето го и видеото, оповестено от Андреа във Facebook:

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР