Българската поп музика има нова кралица и това не е

...
Българската поп музика има нова кралица и това не е
Коментари Харесай

Тита удари в земята Гери-Никол!

Българската поп музика има нова кралица и това не е Гери-Никол. Името й е Тита и към този момент има хиляди почитатели, които припяват песните й на всички места – от нощните заведения до паркове и градинки, научи HotArena.

Младата изпълнителка, която неотдавна приключи 12-и клас, удари в земята Гери с новата си ария. Парчето на Тита е едно от най-гледаните, за разлика от това на Яката дупара.  Песента „ Фотошоп “ на едрогърдата певица е №1 във всички ранглисти и отвя конкуренцията, писа „ България Днес “.

Откакто Гери се махна от Криско, тя издаде единствено един същински шлагер, който е в дует със 100 Кила . Участничката в „ Капките “ не прави постоянно песни като цяло, което кара почитателите да се отхвърлят от нея.

За разлика от Гери, кариерата на Тита върви във възходяща линия . След като изгря на сцената на „ Х фактор “, родената в Силистра изпълнителка вади единствено шлагери и към този момент си завоюва стотици почитатели. Участията на Тита в нощните заведения са през няколко дни, а в тях тя пее единствено свои песни, за разлика от Гери-Никол, която понякога извършва и непознати части.

Този път Гери не ни изненада както бе дала обещание. Парчето й е едва. Не става за нищо. Това на Тита е по-добро и по-ритмично! “, разясняват в мрежата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР