Българската полиция е арестувала пиян британец през нощта в неделя

...
Българската полиция е арестувала пиян британец през нощта в неделя
Коментари Харесай

Пиян британец се опита да отвори вратата на самолет, машината кацна аварийно в София

Българската полиция е арестувала пийнал британец през нощта в неделя против понеделник на летище София след спешно кацане на полет от турския курорт Бодрум за Глазгоу, заяви електронното издание на в. „ Дейли мейл “.

В последната от серия изявления по отношение на случая „ Дейли мейл “ оповестява някои детайлности с акцент върху описа на 52-годишния Антъни Спенс, който на процедура е съумял да спре пияния мъж да отвори вратата на самолета на нискобюджетната компания Jet2 по време на полета.

Инцидентът е станал 10 минути след излитането на самолета и на Антъни се е наложило да се бори към един час с пияния мъж до спешното кацане, като помощ са му оказали единствено две от стюардесите. Изданието е качило видео от ареста на мъжа, за който се счита, че е шотландец от Глазгоу. Вижда се по какъв начин той оказва опозиция на българските служители на реда, които го измъкват от самолета под гневните крясъци на пасажерите, написа БНР.

Малко след ареста самолетът е траял полета си за Глазгоу. От Jet2 по-късно написаха:

„ Бихме желали да се простим на всички наранени клиенти за породеното стеснение. Като фамилна самолетна компания, ние демонстрираме нулева приемливост към неприемливо държание на пасажерите. Здравето, комфортът и благосъстоянието на всички постоянно ще бъдат наш приоритет номер едно “.

Антъни Спенс и щерка му, пътувала дружно с него, обаче обявиха, че пияният им съгражданин не е трябвало въобще да бъде позволен на борда.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР