Българската политика ми прилича много на кеча. Битката между ГЕРБ

...
Българската политика ми прилича много на кеча. Битката между ГЕРБ
Коментари Харесай

Цитат на деня: Българската политика е като кеча, битката между ГЕРБ и БСП е имитация

Българската политика ми наподобява доста на кеча. Битката сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия е реплика. Не си припомням за една огромна тематика, за която да са спорили и да е израз на някаква различна политика.

Това съобщи пред Би Ти Ви президентът на България от 2002 до 2012 година Георги Първанов. Той посочи, че въпреки всичко има някакъв по-остър разговор сред двете политически сили, само че това не било задоволително. По думите му няма и опция на сегашната политическа реалност.

Първанов добави, че е отчаян от последния Консултативен съвет за национална сигурност (КСНС). Той се провали и на срещата при президента не беше разискван бъдещият антикорупционен орган. Според някогашния водач на АБВ актуалният държавен глава Румен Радев не би трябвало да се натоварва в допълнение и с него, само че не посочи дали има поради да не назначава персонално той ръководителят му. Именно подобен е разногласието сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия, като от ръководещата партия упорстват Народното събрание да го избира.

" КСНС е като хан. Един влиза, различен излиза, трети не идва. Законът за провеждането на Консултативния съвет е неработещ и нещо би трябвало да се промени ", съобщи Първанов.

Той уточни вицепремиера Валери Симеонов и неговата партия НФСБ, която е част от " Обединени патриоти ", като предстоящ проблем на държавното управление. По думите му другата политическа мощ от патриотите – Вътрешна македонска революционна организация, била доста по национално виновна.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР