Българската национална телевизия ще излъчи утре на живо от Националния

...
Българската национална телевизия ще излъчи утре на живо от Националния
Коментари Харесай

БНТ ще излъчи на живо церемонията по пускането на газовата връзка Гърция-България

Българската национална телевизия ще излъчи на следващия ден онлайн от Националния замък на културата формалната гала по въвеждане в комерсиална употреба на интерконектора Гърция – България. На събитието ще бъде отдадено и Специалното студио с водещ Георги Любенов, което ще започте в 10:20 ч. в ефира на Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 4.

БНТ е формален медиен сътрудник на церемонията, чийто хазаин е президентът Румен Радев, който ще посрещне в София ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, президента на Азербайджан Илхам Алиев, президента на Република Сърбия Александър Вучич, президента на Република Северна Македония Стево Пендаровски, министър-председателя на Република Гърция Кириакос Мицотакис и министър-председателя на Румъния Николае Чука. Участие ще вземе и служебният министър-председател на България Гълъб Донев.

Ексклузивни посетители в Специалното студио на Българската национална телевизия на 1 октомври ще бъдат изпълнителният шеф на " Булгаргаз Деница Златева и Владимир Малинов – изпълнителен шеф на „ Булгартрансгаз “.

Церемонията по въвеждане в употреба на междусистемната газова връзка Гърция – България можете да проследите на живо и в онлайн каналите на Българската национална телевизия – в формалния уебсайт на публичната телевизия, в новинарския уебсайт и в мобилното приложение BNT NEWS, както и посредством лайв стрийм в формалната и формалната във Фейсбук.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР