Българската национална телевизия и Нова Броудкастинг Груп и ще излъчват

...
Българската национална телевизия и Нова Броудкастинг Груп и ще излъчват
Коментари Харесай

БНТ и Нова ТВ ще излъчват съвместно всички мачове от Евро 2020

Българската национална телевизия и Нова Броудкастинг Груп и ще излъчват взаимно всички мачове от Европейското състезание по футбол – УЕФА ЕВРО 2020. Това ще е юбилеен шампионат, който ознаменува 60-годишнината на надпреварата.


Всички български почитатели на футбола ще могат да се насладят на вълнуващите дуели от 12 европейски града , всеки от които следва да се трансформира в блестяща сцена на спортното събитие на годината.
„ Щастливи сме, че още веднъж в партньорство с публичната телевизия, ще дадем късмет на многочислените футболни последователи в България да проследят най-важното събитие идната година. Нова Броудкастинг Груп има одобрени позиции в предлагането на богато и качествено спортно наличие. УЕФА ЕВРО 2020 е още едно доказателство, че медийната компания подсигурява достъп на феновете до най-атрактивните спортни шампионати “ - разяснява изпълнителният шеф на Нова Броудкастинг Груп Николай Андреев. „ Българската национална телевизия продължава многогодишната традиция да демонстрира мачовете от финалите на Европейските шампионати по футбол. Отново, с помощта на професионализма и опита на екипа от коментатори, редактори, кореспонденти и оператори Българска национална телевизия ще ни направи очевидци на вълнуващите борби на юбилейното състезание на Стария континент. С забавни и впечатляващи като посетители студийни стратегии, с атрактивно и съвременно показване на всичко обвързвано с шампионата, ще помогнем на феновете освен да усетят, само че и да бъдат част от празника на Великата игра. “ съобщи Емил Кошлуков, общоприет шеф на Българска национална телевизия.
Телевизионните канали на двете медии ще покажат онлайн всички мачове от УЕФА ЕВРО 2020, което стартира на 12 юни 2020 година в продължение на 1 месец.

Своят дебют в семейството на Европейското състезание по футбол ще създадат 8 града и 7 страни. Футболните дуели ще се проведат в Лондон, Мюнхен, Рим, Баку, Санкт Петербург, Букурещ, Амстердам, Дъблин, Билбао, Будапеща, Глазгоу и Копенхаген. За първи път мачове от финалния шампионат ще има на територията на Азербайджан, Русия, Румъния, Република Ирландия, Унгария, Шотландия и Дания.

Като телевизия с опит и обичаи в отразяването на огромни футболни конгреси, Българска национална телевизия залага на своите одобрени имена. В коментаторския екип влизат Ивайло Ангелов, Петър Василев, Стефан Георгиев и Петър Иванов.

Едно от лицата на шампионата в ефира на Българска национална телевизия ще бъде Илия Илиев, прочут на публиката от дългогодишните си изяви в Сутрешния блок на медията, както и като водещ на студийните стратегии за „ Лига Европа “. За да бъде предадена пълноценно страстта и обсега на „ УЕФА ЕВРО 2020 “, Българска национална телевизия слага необикновен акцент върху личния репортерски екип на място. Росен Станчев ще показва ежедневни репортажи от градовете, в които ще се играят мачовете.

Опитният състезателен екип на Нова Броудкастинг Груп ще предложи атрактивна студийна стратегия с разбори и вести от горещите точки на шампионата. Домакини на студийните стратегии от София ще бъдат одобрените спортни публицисти Борислав Борисов, Петър Виденов и Мирослав Арабаджиев. Сред коментаторите на футболните срещи са Георги Драгоев, Виктор Врачев, Лъчезар Пройнов, като всички публицисти от футболния екип на спортния отдел на медията ще имат опцията да разясняват най-малко един мач.

Мачовете от УЕФА ЕВРО 2020 ще бъдат излъчени онлайн по БНТ1, БНТ3, DIEMA и NOVA, както и в каналите на DIEMA XTRA.

Окончателната скица на мачовете, излъчени онлайн и на запис в каналите на Българска Национална Телевизия и Нова Броудкастинг Груп ще стане ясна след жребия на 30 ноември 2019 г.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР