Българската национална телевизия (БНТ) е в практически фалит, ситуацията е

...
Българската национална телевизия (БНТ) е в практически фалит, ситуацията е
Коментари Харесай

Кошлуков: БНТ е в практически фалит, но аз нямам нищо общо

Българската национална телевизия (БНТ) е в на практика банкрут, обстановката е сериозна, заяви краткотрайно изпълняващият длъжността общоприет шеф на публичната телевизия Емил Кошлуков пред Съвет за електронни медии и прикани държавното управление да избави медията.

В сряда той и управата на Българска национална телевизия показаха пред медийния регулатор доклада си за програмната активност и финансово положение на Българска национална телевизия за интервала март - май 2019 година, до момента в който малкия екран към момента бе ръководена от Константин Каменаров.

Мандатът на Каменаров бе предварително преустановен през април поради влезнала в действие присъда и Съветът за електронни медии (СЕМ) уточни Кошлуков, до тогава началник на Дирекция " Програма Българска национална телевизия 1 ", за управлява краткотрайно Българска национална телевизия до избора на нов общоприет шеф.

Кошлуков е един от претендентите за поста. В актуалната си изява пред Съвет за електронни медии той се дистанцира от решения, взети в мандата на Каменаров, който през есента на 2018 година го назначи за програмен шеф на Българска национална телевизия 1.

Кошлуков съобщи, че действителните отговорности на публичната телевизия са за 37 млн. лв., като 30 млн. от тях са за подписани контракти за спортни излъчвания и права.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР