Българската национална състезателка по художествена гимнастика Елвира Краснобаева спечели сребърен

...
Българската национална състезателка по художествена гимнастика Елвира Краснобаева спечели сребърен
Коментари Харесай

Елвира Краснобаева се окичи със сребро в многобоя от Гран при турнира по художествена гимнастика в Естония

Българската национална състезателка по художествена гимнастика Елвира Краснобаева завоюва сребърен орден в многобоя при дамите на първия шампионат от сериите Гран при за годината, който се организира в Тарту, Естония.

Възпитаничката на Светлана Юриевна събра 124.500 точки в хода на надпреварата, като бе изпреварена в крайното нареждане само от представителка на Украйна Виктория Оноприенко със 131.300 точки. Подиумът добави друга украинска гимнастичка - Таисия Онофричук със 124.150 пункта.

Краснобаева започва конкуренцията със своето комбиниране с топка, което не съумя да показа в цялостния му искра и с резултат от 26.700 зае шестото място.

На бухалки Елвира показва по-чиста игра и получи втора по мощ оценка - 31.400 пункта, след което родната прелест прибави към актива си и 31.300 точки за композицията си с лента.

Българката приключи присъединяване си в многобоя със съчетанието си на обръч, за което съдиите ѝ отредиха най-голям резултат от всички участнички - 35.100 точки.



По този метод с изключение на сребърното отличие в многобоя Елвира Краснобаева си обезпечи и място във финалите на всеки един от четирите обособени уреда, които ще се проведат в неделя (3 март) от 17:00 часа българско време.

Съдия за България по времен на шампионата в Естония е Росина Атанасова.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР