Българската народна банка пуска нова монета на цена от 108

...
Българската народна банка пуска нова монета на цена от 108
Коментари Харесай

БНБ пуска нова монета на цена от 108 лева

Българската национална банка пуска нова монета на цена от 108 лв.. Това ще стане от на следващия ден, 19 септември. В обращение ще бъде сребърна възпоменателна монета на тематика „ Голям гмурец “ от серията „ Природно многообразие в Република България “. 

Монетата ще се продава в Българската национална банка – на две каси на пл. „ Княз Александър I “ № 1 и четири каси в Касов център на Българска народна банка на ул. „ Михаил Тенев “ № 10, както и в офиси и клонове на Банка ДСК АД, Първа капиталова банка АД, Кей Би Си Банк България ЕАД, Тексим Банк АД и Централна кооперативна банка АД.

В интервала от 19 до 21 септември 2022 година в това число всеки клиент (физическо или юридическо лице) ще може да закупи от Българската национална банка по 1 монета, без значение дали закупува от свое име и за своя сметка или от името и за сметка на друго лице, според показано нотариално заверено категорично пълномощие за закупуването на съответната възпоменателна монета. След този интервал възпоменателната монета „ Голям гмурец “ ще се продава без ограничавания. Лицата, които закупуват възпоменателни монети, следва да са пълнолетни, т.е. да имат навършени 18 години.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР