Българската Коледа и тази година ще сбъдне мечти. Едно от

...
Българската Коледа и тази година ще сбъдне мечти. Едно от
Коментари Харесай

С пари от „Българската Коледа“: Допълнителна рехабилитация за 5-годишно дете с ДЦП

" Българската Коледа " и тази година ще сбъдне фантазии. Едно от децата, до които ще доближи вашата помощ, е от Горна Оряховица.

Марина Михайлова е родена в края на шестия месец - под кг. От тогава стартира битката ѝ със болестта детска церебрална парализа.

Марина към този момент е на 5 години, а за ней се грижи нейната майка. С твърдоглавие и следване на прецизна рехабилитация през днешния ден щерка ѝ се движи с проходилка и се задържа права без опора за пет минути.

Посещава всеобща детска градина и е научена да обича.

И тази година парите от „ Българската Коледа “ ще отидат за спомагателна рехабилитация на Марина. Семейството е признателно за поддръжката и помни всяка подадена ръка.

„ Да продължат да оказват помощ на деца като Марина, с цел да станат един ден независими жители в обществото “, прикани майката на детето.

Мечтата на Наталия е да види детето си да върви единствено.

„ Аз съм ѝ дала обещание. Позволих си да обещая нещо, което не зависи единствено от мен, само че съм ѝ дала обещание, че тя ще се усеща добре в кожата си измежду хората и ще е сама. Това ми е фантазията. Аз съм ѝ дала обещание “, споделя Наталия.

А Марина по детски всеки ден трие сълзи и не стопира да припомня, че двете дружно са: " Силни, смели, красиви и щастливи ".

Гледайте концерта " Българската Коледа " довечера от 20 ч. в ефира на bTV!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР