Българската федерацията на силовите атлети и майки на ученици в

...
Българската федерацията на силовите атлети и майки на ученици в
Коментари Харесай

Майки и спортисти зад Волен за кмет на София

Българската федерацията на силовите спортисти и майки на възпитаници в София поддържаха кандидатурата на Волен Сидеров за кмет на столицата и застанаха зад битката му с наркоразпространението край образователните заведения.

„ Една от главните ми точки в програмата за ръководство на столицата е справяне с казуса за наркоразпространението в града. Точно за 3 месеца този проблем ще бъде смачкан, в случай че стана кмет. Нека родителите, баби и дядовци, които желаят децата им да бъдат защитени от тази язва, да ме изберат. Нито един наркоразпространител няма да приближи до което и да е училище”, съобщи Сидеров пред медиите покрай столично образователно заведение на метри от Министерството на вътрешните работи.

Сидеров акцентира, че когато е изобличил чадъра, който Министерство на вътрешните работи отваря върху наркоразпространителите, държавната машина се е стоварила върху него. Той съобщи, че ще сътвори същинска общинска полиция, с цел да се оправи с казуса.

Председателят на Федерацията на силовите спортисти Мирон Йорданов сподели, че изцяло поддържа Волен Сидеров в борбата за кмет на София. „ Ние се занимаваме със спорт и от доста време сме ангажирани с значимата идея „ Силните против дрогата”. Опитваме се да притеглим от ден на ден младежи към спорта и 10 години даваме своя принос за битката с опиатите. Подкрепяме напълно тази самодейност на Сидеров за битка с наркоразпространителите”, съобщи Йорданов.

Майката на две деца Нина Гоневска изрази терзания от разпространяването на дрога край учебните заведения. „ Това не би трябвало да се случва, желая децата ми умерено да вървят да учат. „ Нека да бъдем с господин Сидеров. Той ще ни покаже правилния път и ще се оправи с проблема”, сподели Гоневска.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР