Българската федерация по волейбол обяви тридневен траур заради трагедията, сполетяла

...
Българската федерация по волейбол обяви тридневен траур заради трагедията, сполетяла
Коментари Харесай

Българската федерация по волейбол обяви тридневен траур

Българската федерация по волейбол разгласи тридневен печал поради нещастието, сполетяла плевенския клуб " Олимпиец " и родния спорт.

Президентът и главен треньор на клуба Стефка Великова и двама от волейболистите Калоян Минков и Симеон Симеонов починаха при тежка злополука през вчерашния ден следобяд. Още един волейболист на плевенския клуб е в закаран в болница в тежко положение. Сблъсъкът се е случил на пътя Ловеч – Плевен преди разклона за село Слатина.

Ето известието на Федерацията:

" С надълбоко огорчение оповестяваме, че в тежък пътен случай починаха Стефка Великова – президент и треньор на клуб " Олимпиец " (Плевен), както и двама състезатели от мъжкия тим на клуба - Калоян Минков и Симеон Симеонов.

Българска федерация волейбол изрича най-дълбоки съболезнования на фамилиите, околните и приятелите!

Ще запомним Стефка Великова като предан сътрудник и другар на федерацията, огромен труженик на българския волейбол, човек, който с ентусиазма, професионализма и добротата си възпламени искрата по обичания спорт измежду доста младежи, един от най-главните мотори за развиването на волейбола в Плевен през последните години! Загубата за всички ни е голяма!

БФВ афишира тридневен печал, като всички публични срещи от спортно-състезателния календар в този интервал ще стартират с минута безмълвие. "
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР