Българската действителност е част от европейската действителност. Изборите са пътят

...
Българската действителност е част от европейската действителност. Изборите са пътят
Коментари Харесай

Асен Агов: В най-нелепия период сме - с нелепо правителство, което се прави, че работи

" Българската реалност е част от европейската реалност. Изборите са пътят да се вземат решение рецесиите. Досегашните избори не взеха решение онази политическа рецесия, която тлее още от 2001 година заради неналичието на промени в България. Тези избори в този момент няма да я решат още един път заради неналичието на ясно разграничаване, което се назовава двуполюсен модел, тъй като няма 2 хрумвания за това по какъв начин да върви България напред ", разяснява журналистът Асен Агов в тв ефира.

Той счита, че сега сме " в най-нелепия интервал с едно неуместно служебно държавно управление, което се прави, че работи " и когато се проработи - прави неточности, които ние плащаме. Според него несгодите, които се случват на България, се дължат на войната в Украйна. 

" Може ли газта да бъде главен проблем на страната? Не е главен проблем да се оказва помощ на Украйна да завоюва тази война. Това, което става в Украйна, ще се отрази на изборите. Това ще насърчи цялата евроатлантическа общественост в България. Онези, които бяха податливи на лъжите на Кремъл, в този момент ще бъдат смлени, както съветските войски в Украйна ", сподели Агов пред Bulgaria ON AIR.

Журналистът е на мнение, че президентът Радев би трябвало да се изолира, също по този начин Бойко Борисов би трябвало да се отдръпна от дейния политически живот и да се извършат реформи в правосъдната система, а районите да се трансфорат в ясни икономически единици.

По думите му не може да тичаме на избори година след година и да не можем да излезем от политическата рецесия.
ТЕМА преди 1 час 517 преди 19 часа 2004 преди 21 часа 763
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР