Българската държава винаги е била реагираща в много случаи. тя

...
Българската държава винаги е била реагираща в много случаи. тя
Коментари Харесай

Рашидов за Магнитски: Аман от помощта на Великите сили! Защо не покажат грешките на едни грантаджии от Америка за България?

Българската страна постоянно е била реагираща в доста случаи. тя постоянно е била основател, първа да е и постоянно е пособия. В тази обстановка нито бързото реагиране е потребно, нито бавното. Няма нищо по-страшно и по-неконтролирано от природата - по този начин ръководителят на 48-ото Народно заседание Вежди Рашидов разяснява по Българска национална телевизия опустошителното земетресение в Турция и Сирия и реакцията на страната.

" Това са човешки жертви, ориси и от предаваните фрагменти на тези детски лица, които са в стрес, няма по какъв начин да ги не помни човек. Ние сме част от този живот и от тази природа. Смятам, че българската страна ще реагира и реагира, изпратихме хора да оказват помощ ", сподели Рашидов.

Той добави, че ще приказва с турския дипломат у нас Айлин Секизкьок, с цел да направи свое персонално, човешко подаяние.

" В момента бих апелирал и тези дни ще направя едно подаяние и дано да се обединим - сега хората имат потребност от газови печки, от храни, одеяла, палатки. Това е най-необходимото. След това несъмнено ще продължим да оказваме помощ, тъй като бедствието е доста огромно, нечовешко е ", добави Вежди Рашидов.

По отношение на Сирия, той сподели, че човешкият живот не се дели на сириец, на турчин или на българин. Това е човешка орис и в нея би трябвало да се реагира равнопоставено, както към живота на едни, по този начин и към живота на други.

По отношение на новите глобени по листата " Магнитски “, някогашният към този момент ръководител на Народното събрание Вежди Рашидов сподели:

" Моите почетения към братята американци. Точно преди избори да хвърлиш една бомба, без да посочиш от съответно доказателство, малко ме тормози. Аман от помощта на великите сили. На нас когато великите ни оказват помощ, след това ни трябват години да се оправим. Много апелирам да спрат към този момент да ни оказват помощ “, прикани Рашидов.

" Европа гърми от корупционен скандал. Те нямат ли потребност от помощ? Каква е тази фиксация на България? И Холандия, дето са срещу да влизаме в Шенген, и те имат тресчици за дялане. Като желаеме да сме в едно семейство, не е нужно да си вадим кирливите ризи “, счита той.

" Защо не покажат грешките на едни грантаджии от " Америка за България. Ами те от " Каолин " и от Прокопиев забогатяха “, добави той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР