Българската банка за развитие вече е част от Международната мрежа

...
Българската банка за развитие вече е част от Международната мрежа
Коментари Харесай

ББР се присъедини към Международната мрежа за малки и средни предприятия |

Българската банка за развиване към този момент е част от Международната мрежа за дребни и междинни предприятия (INSME) под егидата на Организацията за икономическо съдействие и развиване (ОИСР). В асоциацията членуват 61 институции и организации от 30 страни.

Мисията на INSME е да сплоти на интернационално равнище експерти и откриватели в региона на нововъведенията, прехвърлянето на технологии и предприемачеството, които организират политики в поддръжка на дребния и междинния бизнес.

Целта на организацията е да улесни обмена на хрумвания и опит, както и разпространяването на новаторски практики, насърчавайки разговора сред обществения и частния бранш в основаването на интернационалните партньорства.

INSME работи интензивно посредством директна връзка и съдействие за реализиране на общите цели. В рамките на Организацията за икономическо сътрудничество и раз мрежата от организации дава неповторима опция за полемика и продан на най-хубави практики, улеснение на търсенето и предложение на иновационни услуги за другите райони и браншове. Предоставени са благоприятни условия за образование, техническа помощ и начинания за създаване на потенциал в международен мащаб.

Подкрепата на дребните и междинните предприятия и насърчаването на предприемачеството са част от задачата на ББР. За осъществяването им банката сътвори пет дъщерни сдружения и се трансформира в приключена финансова група, предлагаща цялостен набор от финансови услуги.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР