Българската банка за развитие няма да бъде приватизирана, заяви Румен

...
Българската банка за развитие няма да бъде приватизирана, заяви Румен
Коментари Харесай

Гечев след разговори с ИТН: ББР няма да бъде приватизирана

Българската банка за развиване няма да бъде приватизирана, съобщи Румен Гечев от Българска социалистическа партия след експертни диалози сред левицата и " ИТН " по политиките на бъдещото ръководство:

„ Колегите в самото начало споделиха, че това е било мнение единствено на Николай Василев, тъй че те нямат такива планове “.

Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия със сходна визия за развиването на стопанската система.

Данъците за бизнеса няма да се трансформират. Обсъждана е обаче опцията за необлагаем най-малко на нискодоходните групи.

Има доста общо в политиките на двете партии в региона на стопанската система и финансите, уточни Любомир Каримански от " ИТН ":

 „ Срещата мина в градивен дух. И двете страни изложихме стратегиите си по стопанска система и финанси, намираме доста общи неща. Радвам се, че има воля за смяна на процесите, да създадем устойчива стопанската система на България. Ще се стремим в идващия мандат да има повече вложения, дребните и междинните предприятия да бъдат по-стабилни, а техният бизнес да бъде по-успешен. Най-вече - внедряването на кръговата стопанска система в България “, заключи след диалозите Каримански.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР