Българската банка за развитие е управлявана от политици, затова няма

...
Българската банка за развитие е управлявана от политици, затова няма
Коментари Харесай

Николай Стайков: Поведението на ББР и на кредитополучателите задълбочава съмнението

Българската банка за развиване е ръководена от политици, по тази причина няма изненада от протичащото се там . Поведението на банката и на самите кредитополучатели задълбочава подозрението “. Това сподели пред БНР проверяващият публицист и специалист в Антикорупционния фонд Николай Стайков. 

Според него   и има индикации, че са се употребявали банкови трикове при даването на парите. Той е безапелационен, че м оже да се стигне до хората, получили средствата

„ Трудно бих извадил причини тази банка да продължи да работи... Картинката, която виждаме от чуванията в комисията на най-големите аргобизнесмени, картинката, която виждаме от това кой е получил най-големите заеми от банката за развиване -  дава диагноза на стопанската система след 11 години ръководство на ГЕРБ за това кои са водачите, кои са водещите компании, кои са сполучливите бизнесмени. Това не са положителни образци “. 

В предаването „ Политически НЕкоректно “ Стайков разяснява: 

Като бъде проследен пътят на парите, това е най-хубавият вид , с цел да се проследят крайните бенефициенти. Ще се веселя Национална агенция за приходите да влезе в аналитичните си функционалности. Не съм оптимист обаче поради неналичието на време. Такава бистрота би трябвало да се насърчава без значение от политическия цвят “. 

Интервюто с Николай Стайков можете да чуете в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР