Българската банка за развитие (ББР) има нов председател на Управителния

...
Българската банка за развитие (ББР) има нов председател на Управителния
Коментари Харесай

Марияна Петкова е новият шеф на Българската банка за развитие

Българската банка за развиване (ББР) има нов ръководител на Управителния съвет и изпълнителен шеф, оповестиха от финансовата институция.

Това е Марияна Петкова, с над 28-годишен интернационален опит в банковата система. От 2006 до 2021 година тя е отпред на Прокредит Банк, като е била изпълнителен шеф и член на УС в банката в България, и заместник-главен изпълнителен шеф и основен изпълнителен шеф на Прокредит банк в Румъния.

" Високо оценени са мениджърските й умения за усъвършенстване на банковите разноски и построяването на постоянна и качествена потребителска база в сегмента „ Малки и междинни предприятия “, оповестяват от ББР.

Досегашните изпълнителни шефове на банката Владимир Георгиев и Живко Тодоров напущат.

За Владимир Георгиев стана ясно, че става пълномощник на УМБАЛ " Александровска ". Той ще се включи в ръководството на болничното заведение взаимно с изпълнителния й шеф доктор Атанас Атанасов. Здравното заведение има насъбрани големи просрочени отговорности за 38 млн. лв..

Живко Тодоров влезе в управата на ББР при започване на април 2020 година, като преди този момент беше финансов шеф на ПИБ.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР