Българската банда Hayes&Y, която твори и живее зад граница, с

...
Българската банда Hayes&Y, която твори и живее зад граница, с
Коментари Харесай

Родната банда Hayes&Y, която твори и живее зад граница, с голям концерт в София

Българската тайфа Hayes&Y, която твори и живее зад граница, с концерт в София на 28 декември.

Четворката от Манчестър ще изпрати годината повече от уместно - с цели три концерта на родна земя и измежду най-големите си почитатели и другари.

Събитието в столичния клуб „ Music Jam” ще има и своето продължение – на 29 декември в клуб „ Барбоса” в Бургас и на 30 декември в „ Bee Bop Café” в Пловдив.



Последното присъединяване на бандата у нас бе в края на лятото, когато навън в клуб “Маймунарника” в Борисова градина се събраха стотици ценители на музиката на Hayes&Y.

Тогава момчетата показаха последното си и напълно ново тогава ЕP " Safeplace ". На 28 декември Hayes&Y ще показват напълно авторски песни.

За първи път онлайн пред родна аудитория четворката ще извърши последния си сингъл “Disaster” наред с най-хубавото, което е основала до момента. Песента излезе публично през ноември тази година, а отзивите на почитателите и на рецензията у нас и на Острова са отлични.



„ На 28 декември чакаме да се случи най-големият ни концерт до този миг и в действителност доста се вълнуваме. Нямаме самообладание да се срещнем с другари и почитатели в София, Бургас и Пловдив и дружно да изпратим от сцената една от най-ползотворните години за бандата ни”, споделят момчетата от Hayes&Y.

На 28 декември съпорт на Hayses&Y ще са Kраси Москов с DJ сет и друга сполучлива и забавна българска тайфа - Jin Monic.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР