Българската авиокомпания GullivAir пуска директни полети от София до остров

...
Българската авиокомпания GullivAir пуска директни полети от София до остров
Коментари Харесай

Авиокомпания пуска директни полети от София до остров Пукет

Българската самолетна компания GullivAir пуска директни полети от София до остров Пукет в Тайланд от 27 януари 2023 година Това разгласи за TravelNews Таня Стоева, управител " Продажби " в превозвача. " Започваме нашата стратегия до остров Пукет на 27-ми януари и плановете са да я продължим до 29-ти април 2023 година, според от интереса ”, акцентира тя. Полетите ще се правят всеки петък и ще не престават 10 часа и половина. Излитането от София ще е в 17:55, а кацането в събота, в 9:25 ч. тайландско време. Обратно ще потеглят в 12.25 часа. Билетите са продажба на уеб страницата на самолетната компания и стартират от 2053.62 лева в двете направления с летищни такси и чекиран багаж.

" Също по този начин работим с всички туристически организации, както в България, по този начин и в чужбина за продаването на местата ", изясни Стоева. Туроператорите оферират пакети с включено настаняване и екскурзии. GullivAir ще извършва полетите със аероплан Airbus A330-200, който може да лети на дълго разстояние без прекъсване за зареждане. В него има 335 места в бизнес и икономична класа. В момента единствено тази българска самолетна компания разполага с огромен аероплан за дълги дистанции. Тя оперира с 3 летателни машини от този клас. По време на пандемията осъществяваше главно чартъри от София и Букурещ до Мале (Малдивите), Пунта Кана (Доминиканската република), Шри Ланка и Сейшелите, които бяха проведени от туроператори.

GullivAir превеше доникъде на предходната година постоянни полети от София до Скопие (Северна Македония), Тирана (Албания) и до Бургас, само че се наложи да върне взетите на лизинг три самолета ATR 72. Тя възнамеряваше още да пусне постоянна директна линия до Съединени американски щати, само че се отсрочи във времето. Авиокомпанията има позволения да оперира до Ню Йорк и Чикаго от Департамента по превоз на Съединени американски щати. След това получи такива и до Канада, Тайланд, Малдиви, Индия.
Teztour

Превозвачът е регистриран през 2016 година под името " Топ джетс ", заменено с актуалното в средата на 2020 година, демонстрира информация в Търговския указател. Тя е притежавана от компанията " Еър логистик ", която е еднолична благосъстоятелност на Янко Иванов.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР