Българската авиокомпания GullivAir пуска чартърна линия от 20 януари 2023

...
Българската авиокомпания GullivAir пуска чартърна линия от 20 януари 2023
Коментари Харесай

От 20 януари пускат чартърна линия от София до остров Пукет

Българската самолетна компания GullivAir пуска чартърна линия от 20 януари 2023 година от София до остров Пукет в Тайланд. Това заяви за TravelNews Георги Пасев, маркетинг управител на туроператора " Абакс “, който си партнира с превозвача. Линията ще е всяка седмица до 21 април 2023 година. Полетите ще бъдат изпълнявани със аероплан Airbus A330-200, който може да лети на дълго разстояние без прекъсване за зареждане. В него има 335 места в бизнес и икономична класа.

От самолетната компания потвърдиха информацията и обясниха, че се планува да бъдат пуснати в продажба и независимо билети на уеб страницата им. Все още няма изясненост и какви ще бъдат цените. Българската самолетна компания ще реализира първи полет до Пукет на 27 декември 2022 година с връщане на 4 януари 2024 година Самолетът към този момент е напълнен за тези дати, сподели Пасев. Той добави, че пряк полет до Тайланд не е реализиран повече от 15 години.

" През тази зима чакаме това да бъде шлагер екзтотичната дестинация за българите, тъй като излиза по-евтина спрямо други страни “, разяснява Георги Пасев. Директният полет смъква цените на пакетите, а хотелите в Тайланд са на доста преференциални цени, добави той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР