Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България,

...
Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България,
Коментари Харесай

Ричард Алибегов одобри бившия издател на Плейбой за министър на туризма

Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България, чийто ръководител е Ричард Алибегов, показват своята поддръжка за кандидатурата на Мартин Захариев за министър на туризма, оповестиха двете браншови организации. 

Господин Захариев е потвърден експерт със съществени заслуги за развиването и укрепването на сектора. През последните години на разнообразни рецесии той бе деятелен участник в спасяването и укрепването на бранша и неговият принос за спасяването на българския туризъм е неоспорим, акцентират в прессъобщението си организациите. 

Те акцентират, че извънредно значима е експертизата на Мартин Захариев в маркетинга и рекламата - сфери, които съгласно организациите наложително би трябвало да се развият, с цел да получи туризма ни почтена презентация на интернационалните пазари. 

Водени от горното, показваме безапелационното си мнение, че Мартин Захариев е подобаваща кандидатура за министър на туризма и в случай че препоръчаното от претендента за министър председател Николай Габровски държавно управление бъде признато, той ще получи заем на доверие от наша страна, показват браншовите организации.

Вчера, в своя позиция, Националният ръб по туризъм изрази поддръжка за номинацията на Мартин Захариев за министър на туризма. Позицията бе публикувана измежду медиите, откакто претендентът за министър-председател проф. Николай Габровски, излъчен от ПГ на ГЕРБ-СДС, показа на президента Румен Радев изпълнен проучвателния мандат за сформиране на държавно управление. Габровски връчи на президента директория със конструкция и състав на кабинета. Президентът през вчерашния ден издаде декрет с предложение до 48-ото Народното събрание да избере претендента за министър-председател, излъчен от парламентарната група на ГЕРБ-СДС.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР